Nu numai ca ofera solutii reale si verificate dar stabileste o noua regula in Blog World:
"Nu explicatiile pompoase si limbajul superior fac pamantul sa se invarta"
Ai nevoie de un sfat simplu pentru a rezolva singur o problema la PC-ul de acasa sau de la birou?
Apeleaza cu incredere la acest site..

Puteti apela la acest tip de servicii cand:
-Aveti calculatorul virusat;
-Nu reusiti sa instalati/reinstalati sitemul de operare (Windows XP, 2000, Windows 7, etc.);
-Doriti sa instalati un joc nou;
-Intampinati dificultati in navigare pe internet;
Si multe alte astfel de provocari.

luni, 17 ianuarie 2011

Formatarea unei dischete

Formatarea unei dichete se poate face dupa ce aceasta a fost introdusa în unitatea de discheta si s-a verificat ca nu este blocata la scriere. Pe spatele dischetei, în partea dreapta-jos se gaseste un buton de blocare, care trebuie sa fie pozitionat în partea superioara a ferestrei.
Prin formatare se actioneaza fizic asupra dischetei, sub controlul sistemului de operare, împartind suprafata dischetei în piste si sectoare.
De regula dischetele se vând gata formatate.
În Varianta 1 se lanseaza în executie aplicatia Windows Explorer în cadrul careia se selecteaza Floppy A. Din meniul deschis cu butonul functiilor speciale al mouse-ului se selecteaza optiunea Format...
În Varianta 2 se lanseaza în executie aplicatia My computer, prin dublu clic pe icon-ul My Computer de pe desktop si se selecteaza Floppy A. Din meniul deschis cu butonul functiilor speciale al mouse-ului se selecteaza optiunea Format...
Din fereastra de dialog se aleg optiunile puse la dispozitie: Volume Label , reprezentata prin numele cu care se doreste sa se identifice discheta (exemplu: numele posesorului, proiectului, etc) si QuicK Format, care asigura formatarea dischetei într-un timp mai scurt.
Formatarea unei dischete, si în general a oricarui disc, duce la pierderea completa a informatiei de pe acel disc. De aceea este necesar sa se confirme actiunea de formatare prin apasarea butonului OK.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instaleaza Toolbar Ajutor Pc

Powered by Conduit