Nu numai ca ofera solutii reale si verificate dar stabileste o noua regula in Blog World:
"Nu explicatiile pompoase si limbajul superior fac pamantul sa se invarta"
Ai nevoie de un sfat simplu pentru a rezolva singur o problema la PC-ul de acasa sau de la birou?
Apeleaza cu incredere la acest site..

Puteti apela la acest tip de servicii cand:
-Aveti calculatorul virusat;
-Nu reusiti sa instalati/reinstalati sitemul de operare (Windows XP, 2000, Windows 7, etc.);
-Doriti sa instalati un joc nou;
-Intampinati dificultati in navigare pe internet;
Si multe alte astfel de provocari.

joi, 31 ianuarie 2013

Problema legata de sistemul de sunet


Buna ziua, am si eu o problema legata de sistemul de sunet, am un Genius 5.1 si o placa de sunet Creative SoundBlaster Live de asemnea, 5.1 . Problema este ca satelitul central nu mi se aude, in testul de sonorizare al placii de sunet satelitul raspunde insa cand vine vorba de orice alt sunet scos din windows ( muzica, jocuri , filme, orice ) nu misca nimic. Am verificat in control panel, am verificat driver-ul totul este setat 5.1 am facut setari si in winamp, am incercat tot, numai gasesc solutii nu stiu ce sa mai fac.

Informatii suplimentare sistem : Sistem de operare Windows Xp, procesor de 2.00 Ghz, Memorie RAM 4 GB , HDD 300 GB placa video ATI Radeon HD 3400, placa de sunet mentionata mai sus....cam astea ar fi, astept pareri, solutii orice

3 comentarii:

  1. Salut,
    Mai mult ca sigur va trebui sa iti faci un update la driverul pentru placa de sunet.Aceeasi problema am avut-o si eu,dar s-a rezolvat.(am alt sistem -Creative-5.1 + sunet on-board)

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt ferm convins ca este necesar un update la driver insa update-ul la driver necesita windows vista, iar eu cum rulez pe xp de cand ma stiu nu am de gand sa schimb sistemul de operare sunt mult prea familializat cu el, o alta solutie....ar mai fi ?

    RăspundețiȘtergere
  3. pfff.. Din pacate nu cred.Crede-ma ,te vei obisnui foarte repede.Si eu sunt genul caruia nu-i plac schimbarile.Dar o data si odata va trebui sa faci trecerea la win 7 sau altul care e facut pe platforma vista.

    RăspundețiȘtergere

Instaleaza Toolbar Ajutor Pc

Powered by Conduit